søg her:
XpDetail Online

Udvikling Helsingør - Debat, forslag og spørgsmål

Har du spørgsmål til os ris eller ros?, så stil dem her, vi besvarer alle spørgsmål.

smilingdanmark

Tonny Parnell: jeg er bange for Kommunen taber Titusindvis af arbejdspladser allerede de kommende måneder? ?

Som jeg tidligere har nævnt regner jeg med at Detailhandlen i indre by, allerede i August er reduceret med mere end 10%, - Mange vil ikke overleve og en stor del af resten vil overveje om det herefter er en god ide at drive virksomhed i Helsingør Kommune?

smilingdanmark

Helsingør detailhandel oplever "dødskampen" lige nu, IKKE kun p.ga. coronavirus/COVID-19, men primært fordi Virksomhederne overvejer om det overhovedet er realistisk at håbe på en opretning af en virksomhed i en så erhvervsfjentlig Kommune efter coronakrisen?, - ligesom der vil være så ringe et udvalg tilbage i indre by at det er overvejende sandsynligt at Grænsekandlen. efter COVID-19 pandemien vil rykke til Hørsholm - Lyngby og Hillerød.

Indre by når hurtigt et punkt hvor den Ressourcestærke børnefamilie vælger Helsingør fra til fordel for en anden by der har bedre indkøbs og shoppingmuligheder, og investorerne til byggeprojekterne oplever at de ikke kan sælge en bolig i Helsingør, - investeringer i byen og byggeriet går i stå igen.


Udvikling
25-10-2019
Tonny Parnell

Sct John´s Tropical Islands Resort  

Sct John´s Tropical Islands Resort

Lørdag den 26. Okt. 2032 fra kl. 08:10 Til Lørdag den 02. Nov. 2032 til kl. 18:00
From Elsinore New south Pier

Der er en fremtid i det  havnechef Jesper Schrøder nævnte i sin PODCAST: med- Julian Hrasko Sonne  i oktober, - Genialt! - - specielt den der med at omdanne Krydstogtskibenes kloakvand til biogas/bioeternol, og sælge det tilbage til krydstogtskibene som Grøn/driftsmiddel. 

Helsingør Krydstogt kaj
Flere arbejdspladser end der nogensinde har været på Skibsværftet - Timeløn kr. 23,50   Stort Billede

Genialt fordi ved anlæg af en krydstogtkaj skal der bruges enorme mængder fyldjord til opfyldning under kajanlæggene, der rækker helt ud på den anden side af Trykkerdammen, men bygger vi to kæmpe tankanlæg til "spildevand" fra krydstogtskibene, og de nye typer tropiske ferieresorts, så bliver omkostningerne til fyldjord billigere, Bygger vi så samtidig et parkeringshus der rækker ind til den nye undergrundsstation, bliver det endnu billigere, men som havnechef Jesper Schrøder udtaler,"jo længere tid vi venter, det dyrere bliver det.

Helsingør Krydstogt kaj
Her kommer 8000 turister og et flydende tropisk ferieparadis lige forbi   Stort Billede

I dag er konkurencen i krydstogtindustrien benhård, et krydstogt eventyr er ikke længere forbeholdt de mere velstillede, men er en konsumvare på lige fod med en hvilken som helst anden feriepakke på hylderne.

Der bygges flere større effektive krydstogtskibe, alt logistik er gennemarbejdet og skal fungere super optimalt. for at få billetpriserne ned. etableres restauranter, spillehaller, shoppingcentre, vandland og forlystelsespark ombord på kæmpe sejlende tropiske feriresorts med op til 6000-8000 pasagerer der udskiftes hver 7. dag fordi det er det mest rentable for skibet. 

Her er det et "forklædt" krydstogtskib der kommer forbi, men vi skal vænne os til at der et par gange i løbet af sommeren, flyder et tropisk ferieparadis forbi og smider landgangsbroen på Helsingør´s nye krydstogtkaj for at tømme kloakvand i de to kæmpe underjordiske spildevandstanke havnechef Jesper Schrøder nævnte, og Helsingør´s borgere kan samtidig fornøje sig ombord et par dage eller bare nogle timer i solen? ? - - - 

Helsingør Krydstogt kaj
Du kan også ønske en Butler der Ikke er Filipiner, men så er han 8½ gange dyrere i timen   Stort Billede For plakatstørrelse ring til mig, min kone vil sælge sin, jeg går nu til fitnes.

Teknologien udvikler sig i en rasende fart, Den næste generation af flydende tropiske ferieresorts har formentlig deres egen SOL med, der kan lune lidt på en grå Dansk regnvejrsdag ?

I Danmark ser vi de faste "Vandlande" og forlystelsesparker bukke under på grund af de høje lønomkostninger som de mange både faste og omrejsende cirkus bukkede under for årtier siden.

Helsingør Krydstogt kaj
De store flydende tropiske ferieparadis Tilbyder både mandlige eller kvindelige Butlere

I Tyskland har man i dag "Europe's biggest tropical Island holiday resort with a wide range of attractions for a great mini-break!" men næste generation flydende Tropical Islands Resorts bliver 5 gange større med mere effiktive og flere kunstige sole og meget mere naturtro Vandfald -regnskov og vilde tropiske dyrearter. og ikke mindst bliver det billigere end det Tyske fordi alle arbejdspladserne besættes af Asiater til kr. 23.50 i timen

Alt bliver i dag større, mere effektivt, og se på priserne, de bliver lavere, - - det er udviklingen, - dit fjernsyn - din Pc, - din Iphone, dit ur, et krydstogt O.SV. koster i dag kun 1/3 af prisen for ti år siden. - til gengæld har vi ikke flere arbejdspladser i produktionen af disse forbrugsgoder.

Flydende tropiske ferieresorts bliver det næste. - - Der ligger rigtig mange arbejdspladser i Hotel - Restaurations og turistindustrien, På de nye flydende tropiske resorts og forlystelsesparker er der ca. 4-5000 arbejdspladser som igen tages/eksporteres fra de Danske eksisterende ferieresorts og forlystelsesparker der nedlægges og erstattes af 4-5000 Filippinere til kr. 23,- i timen. en enorm besparelse for et tropisk ferieresorts af den størrelse.

Helsingør Krydstogt kaj
Dette tropiske vandland er med vandruchebaner i 13.n etage over vandoverfladen   Stort Billede

Ja Kronborg ser ikke imponerende ud, set fra et af de større skibe ved den nye krydstogtkaj. - - Her er både vandrutschebaner og tropisk badeland. - De bliver liggende i 14 dage. så kan vi alle få et bad, - Jeg glæder mig vildt - Se vand rutsjebanerne ca. 12 - 13 etager over vandoverfladen.

Læg mærke til at skibet er bygget med suiter og balkoner ind mod tropehaven i midten af skibet

Opbygningen af det skib du ser her, er forløberen for næste generations Tropiske Paradisøer hvor der spændes en tropisk skyfri himmel ud over hele skibet, med en fast temperatur på 26 grd. og høj sol indeni. (en slags varmluftballon med blå skyfri himmel kunstig sol og naturlig opdrift.)

Disse tropiske paradis ferieøer vil tage ophold ved Helsingør´s nye krydstogtkaj i 14 dage til tre uger ad gangen, specielt i vinterhalvåret vil disse tropiske paradis øer sprede stor glæde og fornøjelse for borgerne i hele Nordsjælland, og den nye krydstogtkaj styrker derved helårsturismen i Helsingør. - Netop fra Helsingør har de store flydende paradisøer mulighed for at "trække" Long Term turister til Nordsjælland fra hele Skandinavien.

I fremtidsmusikkens højtaler lyder det at en ny type "Klimavæg" er under udvikling. en slags "Kæmpe varmluftballon" med isoleret dobbeltvæg hvor der er indbygget kunstige stjerner og LED lys sole der samtidig bruner som et solarium - (egentligt udviklet for ikke at slippe Co2 ud i ozonlaget og holde øje med klimaforandringerne ved brydning af de Arktiske glacier i det kolde Grønland)

Helt vild teknologi.
I forbindelse med udvikling af de nye flydende tropiske Paradisøer eksperimenterer man nu med en ny slags plasma videoskærme i metermål.? - - 

Helsingør Krydstogt kaj
Og NEJ! det er ikke en udvendig suite med balkon, men en indvendig med et plasmaskærm klistret på vægen, som viser en balcon med havudsigt. (En suite med virtuelle balkoner og virtuel havudsigtStort Billede

Royal Caribbean's Quantum of the Seas bruger allerede teknologien der bringer havudsigt til alle indvendige suiter med den avancerede teknologi og viser virtuelle balkoner med havudsigt på en plasmaskærm på vægen. Få et bagfra-kulisserne-billede af denne unikke funktion, der findes på verdens smarteste skib.

Det er tanken at de tropiske paradisøer skal medbringe en bred vifte af "kunstige tropiske dyr"
Ved at spænde et 10 X 10 m plasmaskærm ud på indersiden af den varmluftballon der spændes ud over det flydende tropeparadis vil man få en ægte virtial reality oplevelse af en tropisk regnskov med Løver -aber - slanger - ellefanter, fordelen er at Elefanterne ikke udslipper CO2 prutter og skibet kan selv regulere lugten.

Man har med stor suces og har længe haft en   Helsingør udviklingTropisk ferieparedis i Berlin. hvor en kæmpe Zeppelin hangar er omdannet med regnskov - vandfald palmer og tropiske strande, men fremtidens Tropiske Ferieparedis bliver flydende og man benytter den nye "klimavæg" til varmluftballon med sol og skyfri himmel indvendig

Helsingør Krydstogt kaj
Dette tropiske vandland er med vandruchebaner i 13.n etage over vandoverfladen   Stort Billede

Disse "Kæmpe varmluftballoner" spændes ud over de flydende tropiske ferieresorts som en kunstig skyfri himmel og holdes i tilpas afstand fra det flydende ferieresorts af opdriften i temperaturforskellen inde i varmluftballonen under den kunstige himmel og udenfor i det kolde Nordiske klima. temperaturen i det flydende tropiske ferieresorts skabes ved kunstige tropiske sole i sol og badeområderne og den naturlige opdrift-varme fra de mange tusinde (estimeret ca 7000 - 8000 daglige) gæster og af de 4-5000 Filippinere som Butlere eller i serviceområderne til gæsternes fornøjelse.

Mange er fascineret af det tropiske klima "som nu kommer sejlende til os", men også tropiske dyr fascinerer os, vi har flere dyreparker i Danmark, blandt andre Jul i Helsingør "Ree Safari Park" på Djursland, med tilknytning til "Karen Blixen Camp" i Kenya

For bare 15 år siden ville du blive betragtet som skør under kasketten hvis du hørte en person sige "Jeg kunne rigtig godt tænke mig en ferie på en tropeø i Caribien, men flyveturen er bare så lang" - og du svarede - Ok men så vent dog, det varer nok ikke længe inden der kommer et tropisk ferieparadis forbi igen.  I dag er det ikke så langt ude i tågen. 
Lidt den tankefantasi Walt disney havde for 40 år siden   Helsingør NissegardeFedtmule på camping


.
. Din kommentar Coments      Print ArtikelPrint      Skriv ArtikelSkriv

FAQ Udvikling SupportPage: 1
[1] 2 3 >
23-09-2022


Den private Dansker får "EN HJÆLPENDE HÅND" på 100 kr. pr. md.
Alle private råber "Afskaf moms og afgifter på El"
Mange partier (røde som blå) ser ud til at være enige og der er nu landet en aftale der giver hver Dansker en rabat på elafgiften, ca 62 øre pr. KWh i ½ år.
Svarende til at hver Dansker får en rabat til Elregningen på ca, kr. 496,- i 2 kva....
Udvikling Den private Dansker får "EN HJÆLPENDE HÅND" på 100 kr. pr. md.

20-09-2022


Mette Frederiksen Drukner Danskerne i skat
Det er de høje El og gaspriser der skaber prisstigninger og inflation Men Mette er glad fodi energipriserne himmelflugt = Skattestigninger....
Udvikling Mette Frederiksen Drukner Danskerne i skat

19-09-2022


Hvad vil regeringen gøre for at redde Dansk produktion. ?
Alle private råber "Afskaf moms og afgifter på El" - Mange partier (røde som blå) ser ud til at være enige MEN - -....
Udvikling Hvad vil regeringen gøre for at redde Dansk produktion. ?

16-09-2022


Grønland kan levere CO2 emissionsfri energi
Grønland kan levere - Guld - Kobber/superledere - CO2 emissionsfri energi, EL og alle Power to X produkter, Uran - Thorium - Kisel - Nikkel - Malm - Platin - Diamanter. mfl.....
Udvikling Grønland kan levere CO2 emissionsfri energi

30-06-2022


Min tid som IVÆRKSÆTTER
Jeg er "pensioneret" iværksætter og er efterhånden meget tyndhåret efter de mange - mange gange jeg har slidt håret af mig selv i ærgrelser - hovedet mod en mur - ligegyldighed og ligefrem myndigheders afvisning fordi ingen i administrationen....
Udvikling Min tid som IVÆRKSÆTTER

31-03-2022


Digital Korruption - RUSLAND ?
Også i Helsingør Kommune udøves DIGITAL KORRUPTION for at opnå magt.....
Udvikling Digital Korruption - RUSLAND ?

30-03-2022


CO2 Emissionsfri energi er mulig HVIS.....
Hvis kul, olie og gas inden 2050 skal erstattes af grøn Vindmølle energi, skal vi etablere 15-20 gange flere og langt større vindmølleparker....
Udvikling CO2 Emissionsfri energi er mulig HVIS.....

09-03-2022


Er MÆRSK og POWER TO X Danmark´s redning
Der er intet der styrker sammenholdet som en fælles fjende ? - Det var også det fremtrædende budskab efter drøftelser mellem den Danske og Norges statsminister og efterfølgende pressemøde i dag den 9. Marts 22 kl 13:30....
Udvikling Er MÆRSK og POWER TO X Danmark´s redning

17-04-2021


Helsingør Kommune har opløst Visitnordsjælland
Turistindustrien i Helsingør Kommune lider voldsomt efter Bennedikte Kiær og Anette Sørensen er blevet uvenner.....
Udvikling Helsingør Kommune har opløst Visitnordsjælland

24-10-2020


WORLD’S LEADING POWER SYSTEM OPERATORS LAUNCH GLOBAL CONSORTIUM
MÆRSK er nu allerede gået ind, og sammen med Ørsted og Haldor Topsø vil de lægge sig i front for det Danske Energinet med Bunkers aktivitet i Helsingør....
Udvikling WORLD’S LEADING POWER SYSTEM OPERATORS LAUNCH GLOBAL CONSORTIUM

13-09-2020


Power To X og Danmarks fremtid
Power To X - Danmarks guldæg Power-to-X (PtX) bliver et afgørende element i omstillingen fra fossile brændsler.....
Udvikling Power To X og Danmarks fremtid

03-09-2020


Gigantisk virksomhedsflugt venter Helsingør
Så er Helsingør Kommune igen på vilde afveje for skatteborgernes penge!....
Udvikling Gigantisk virksomhedsflugt venter Helsingør

25-06-2020


Helsingør ude i nye vilde planer for skatteborgernes penge.
Vi erindrer Biogas eventyret der kostede skatteborgerne over 400 Mio. - - se på det spritnye Flisfyr som koster skatteborgerne over 1 Mia, - Biogasfyret producerede aldrig en eneste km3 Gas og det nye flisfyr kommer aldrig til at producere en eneste MWH.??....
Udvikling Helsingør ude i nye vilde planer for skatteborgernes penge.

23-03-2020


Det er lidt for sent at udvise Erhvervsvenlighed
Det er MEGET sent du nu tænker på erhvervslivet.? - - Måske for sent. - jeg er bange for Helsingør Kommune taber Titusindvis af arbejdspladser allerede de kommende måneder....
Udvikling Det er lidt for sent at udvise Erhvervsvenlighed