søg her:
XpDetail Online

Udvikling - Debat, forslag og spørgsmål

Har du spørgsmål til os ris eller ros?, så stil dem her, vi besvarer alle spørgsmål.

smilingdanmark

Har du en kommentar eller en kritik, så bliver du spurgt om du vil være anonym og det lover vi en whistleblower hvis det ønskes

Helsingør Kommune suger igen en bundskraber som Danmarks mest erhvervsfjentlige Kommune, på en sidste plads i Dansk industri´s erhvervsvenlighedsmålinger sammen med yderkommunerne Lolland og Falster.

Samtidig beskyldes Helsingør Kommune, ifølge fagforeningerne HK og Djøf for at "opføre sig grænseoverskridende - Hysterisk og truende over for medarbejderne i kommunens whistleblowerenhed, Borgere og ikke mindst Erhvervslivet.

Kommunen mangler en handlekraftig ledelse og hjemsøges tillige af stigende Digital korruption
Læs også Hvem taber og vinder på korruption i byrådet ?

smilingdanmark

whistleblowerenheden modtog i september en anonym henvendelse. I den rettes en række anklager mod "blandt andet" Benedikte Kiær. Er de andre: "blandt andet" Jens Bertram ?
HD skriver ligeledes: - Borgmesteren har desuden via tredjepart "udtalt trusler" over for de ansatte. Jens Bertram er udover at være Byrådspolitiker, også erhvervsmand. . . Hvem er "Tredjepart" i whistleblowersagen ?🤔😎

Som vi i 2008 - 2013, ikke kunne lokke børnefamilien til kommunen uden boliger, så vil Helsingør kommune om 5 - 10 år opleve en virksomhedsflugt med flere mistede arbejdspladser end da Værftet lukkede i 1983
Ledelsen, herunder Jens Bertram Hæmmer kommunens udvikling og har ganske enkelt ikke sans for eller føling med udviklingen og har endnu ikke set at der rejser sig en GLOBAL folkebevægelse med krav om "bæredygtig produktion" som et "salgsparameter. - det kan produktionsvirksomhederne i Helsingør ikke leve op til fordi Kommunen kan ikke levere den efterspurgte CO2 emisionsfrie energi, men Kommunens virksomheder må flytte til andre kommuner, ganske enkelt fordi Helsingør kommune IKKE kan levere GRØN ENERGI til produktionen fordi Forsyning Helsingør. nu har dummet sig 2 gange og har planlagt et tredje forsøg som i det samlede regnskab udleder mere CO2 til atmosfæren end et kulfyret kraftværk i Rusland.

For rigtig mange virksomheder betyder CO2 emissionsfri energi, liv eller død, og kan virksomheden ikke dokumentere en CO2 emissionsfri produktion og drift inden 2030, vil virksomheden bukke under i skarp konkurrence og kapløbet om "DEN GRØNNE OMSTILLING" - - Den energi og de betingelser kan Helsingør Kommune ikke levere.

En solcellepark i Skandinavien producerer IKKE CO2 emissionsfri energi og kommer aldrig til det. - I 2014-2018 advarede vi også Forsyning Helsingør og forklarede ved direkte Mail til Bertram, at afbrænding af flis og biomasse udleder langt mere CO2 til atmusfæren end både Kul Gas og Olie.

Det er Forsyning Helsingør´s pligt at levere CO2 emissionsfri energi inden 2030, men med Jens Bertram som formand og den strategi Forsyning Helsingør har, er det dokumenterbart umuligt, med mindre der indstilles en ny formand med "klogere" visioner omkring den grønne omstilling, og et langt bedre forhold til Kommunens erhvrvsliv.


Udvikling
19-02-2020
Tonny Parnell

Borgmesteren sælger Helsingør´s eneste mulighed for udvikling  

Borgmesteren sælger Helsingør´s eneste mulighed for udvikling til Donatzky´s vanvittige planer om at nedlægge detailhandlen og i stedet lægge museer og uddannelsesinstitutioner i indre by

Helsingør Svingelport udvikling
Helsingør indre by skal tilføres større udvalgsbutikker ved udvikling af Svingelport.

Helsingør politikere jubler over ny uddannelses-aftale, der flytter erhvervsskolen fra Rasmus Knudsens Vej til Svingelport, lyder overskriften.

Er du med i den aftale Benedikte Kiær ? - så ser jeg helst og hurtigst muligt en anden Borgmester der har lidt mere forståelse for erhvervslivet og udvikling af  Helsingør.

Problemet er at Christian Holm Donatzky vil "trække" uddannelsesinstitutioner ind i en ring om Helsingør der i forvejen kæmper for plads til byfornyelse der er krævet af den moderne digitale forbruger i dag . Herudover har Helsingør i forvejen kun 1/3 side til oplandet

Donatzky har sine drømme på en helt misforstået opfattelse af at en uddannelsesinstitution i sig selv giver vækst til detailhandlen,? - - det er en fatal misforståelse Donatzky har "glemt" at konferere med detailhandlen. - - De uddannelsessøgende giver hverken omsætning i byen´s detailhandel eller skatter til kommunen

Helsingør Svingelport udvikling
Helsingør indre by skal udvikles - IKKE afvikles.

 Skoler og uddannelsesinstitutioner skræmmer tværtom andre kunder væk fordi det varesortiment de studerende fordrer, langt fra tilfredsstiller den almindelige konsumer, og bykernen kæmper i forvejen med pladsmangel og har ikke mulighed for et varesortiment der tilfredsstiller begge grupper.

Problemet er at Christian Holm Donatzky aldrig har forstået at Helsingør IKKE kan trække studiepladser til byen hvis/når Helsingør bykerne er død og ligner noget der blev forladt da sundtolden blev ophævet.

Den måde Donatzky hidtil har drømt om at skabe et campus i bykernen og tæt ved byen har været dræbende for selve bykernen, byens udvikling og erhvervslivet. - - Der er overhovedet INGEN sans for byudvikling i Donatzky´s drømme. - - Dialogen med erhvervslivet i indre by er helt fraværende.

Helsingør er kun spændende som studiemiljø/studieby hvis indre by og handelsmiljøet er spændende, og kun hvis Helsingør er en levende by, kan vi håbe at de studerende "slår rod" i kommunen efter endt studie.

Donatzky kan ikke bare diktere et campus ved at bruge de gammel-kommunistiske metoder? - - I Danmark har vi demokrati og frie valg Donatzky ?, - Rammerne skal være til stede før et studiemiljø bliver spændende at søge til, og de parametre opfylder Donatzky´s drømme absolut IKKE, men nærmere modsat.

Det er muligt Donatzky her og nu kan tiltrække et par bådbyggere, lidt Voksenundervisning/VUC - SOSO-uddannelser, men i takt med at der lukker flere og flere forretninger i indre by fordi detailhandlen ikke kan holde omsætningen på de studerende som absolut IKKE er et købestærkt klientel og den almindelige forbruger søger til de indkøbscentre der har et andet udvalg end lige det den studerende efterspørger, visner indre by helt.

Kære Borgmester og ("iderige") Donatzky: - - Ingen kan leve af at sælge Cafe-latte og vegansk nudelsuppe,
Der er efterhånden mange i Helsingør der har forsøgt, både med kaffe scootere - madvogne - Madmarked og hvad ved jeg, - Hvis Borgmesteren og Donatzky kan finde en eneste der IKKE er gået konkurs inden for de første to år. så spørg om det er muligt?.

Helsingør Svingelport udvikling
Ingen kan leve af at sælge Cafe-latte og vegansk nudelsuppe til studerende

Der er i forvejen stor mangel på billige boliger i Helsingør. - - vil du "stjæle" fra dem der i forvejen er skrevet op og står på venteliste til en bolig, eller hvordan har Donatzky tænkt sig at skaffe boliger til de studerende?? 

Helsingør får ikke skatteprovenu af de studerende, - derimod koster det på Helsingoranerens skattekonto at opretholde alle Kommunens servicefunktioner for den studerende under hele studieopholdet i Helsingør. 

Det er en KLAM FIDUS du har gang i Donatsky.

Din vrangforestilling om at omdanne indre by til en uddannelsescampus i stedet for detailhandel og butikker, er to modpoler du forsøger at bøje mod hinanden? - - det er mod naturloven og et forsøg vil altid føre til splittelse og kaos, og du vil ødelægge al fremtid og håb for den eksisterende detailhandel med stribevis af konkurser i fremtiden.

Svingelport og indre by skal udvikles til den fysiske indkøbs og shoppingoplevelse med større udvalgsbutikker og en sancelig indkøbsoplevelse og velvære du ikke kan købe på internettet.

Det er muligt du tror dit forehavende giver liv i byen, men jeg kan med mine mange års erfaring garantere dig at lige det modsatte vil ske, 

Og det kan du ikke fortryde eller reparere på, - - - så er det bare sket og uddannelsesinstitutionerne søger igen væk, til andre byer hvor detailhandlen ikke er død.

Inden du går videre med dine indspiste tanker, så få dog lavet en ekspertanalyse på din ide, eller læs anbefalingerne i de uendeligt mange detailhandelsanelyser der allerede ligger i skufferne.

Hvis i støtter de forslag jeg læser her i Dagbladets annonce, så tror i åbenbart på den skrøne og i er den direkte årsag til og ansvarlige for en række konkurser i Helsingør indre by fremover, - - Det er en ganske uansvarlig politisk linje Donatzky.

Du burde lære lidt om markedsøkonomi inden du lukker hele Detailhandlen i indre by.?

Se dig om Donatzky, alle andre byer i den størrelse er selv i dag, langt mere spændende og langt mere oplagt for et uddannelses campus. (du må ikke glemme at du skal også have "kunder" til dine uddannelser, dem kan du ikke bare diktere, Vi har demokrati og frie valg i Danmark, dine "kunder/studerende" skal komme af et ønske og frit valg.)

Hvis indre by fungerer og er spændende som handelsby, så vil dine "kunder" til en uddannelsescampus komme af et reelt valg, uanset om den ligger på "Småkagen" eller i indre by Donatzsky


.
. Fb Se også  kommenter Coments    Print ArtikelPrint    Skriv ArtikelSkriv

FAQ Udvikling SupportPage: 2
1 [2] 3 >
17-04-2021


Helsingør Kommune har opløst Visitnordsjælland
Turistindustrien i Helsingør Kommune lider voldsomt efter Bennedikte Kiær og Anette Sørensen er blevet uvenner.....
Udvikling Helsingør Kommune har opløst Visitnordsjælland

24-10-2020


WORLD’S LEADING POWER SYSTEM OPERATORS LAUNCH GLOBAL CONSORTIUM
MÆRSK er nu allerede gået ind, og sammen med Ørsted og Haldor Topsø vil de lægge sig i front for det Danske Energinet med Bunkers aktivitet i Helsingør....
Udvikling WORLD’S LEADING POWER SYSTEM OPERATORS LAUNCH GLOBAL CONSORTIUM

13-09-2020


Power To X og Danmarks fremtid
Power To X - Danmarks guldæg Power-to-X (PtX) bliver et afgørende element i omstillingen fra fossile brændsler.....
Udvikling Power To X og Danmarks fremtid

03-09-2020


Gigantisk virksomhedsflugt venter Helsingør
Så er Helsingør Kommune igen på vilde afveje for skatteborgernes penge!....
Udvikling Gigantisk virksomhedsflugt venter Helsingør

25-06-2020


Helsingør ude i nye vilde planer for skatteborgernes penge.
Vi erindrer Biogas eventyret der kostede skatteborgerne over 400 Mio. - - se på det spritnye Flisfyr som koster skatteborgerne over 1 Mia, - Biogasfyret producerede aldrig en eneste km3 Gas og det nye flisfyr kommer aldrig til at producere en eneste MWH.??....
Udvikling Helsingør ude i nye vilde planer for skatteborgernes penge.

23-03-2020


Det er lidt for sent at udvise Erhvervsvenlighed
Det er MEGET sent du nu tænker på erhvervslivet.? - - Måske for sent. - jeg er bange for Helsingør Kommune taber Titusindvis af arbejdspladser allerede de kommende måneder....
Udvikling Det er lidt for sent at udvise Erhvervsvenlighed

10-03-2020


Helsingør erhvervsvenlighed 2019 fra Dansk Industri
Hvorfor forholder du dig ikke til Di´s erhvervsundersøgelse ? -den er retvisende og den forholder vi andre os til. - - er du betrykket ved Helsingør erhvervsvenlighed,? - det bør borgmesteren nemlig være.....
Udvikling Helsingør erhvervsvenlighed 2019 fra Dansk Industri

20-02-2020


Store udfordringer for den fysiske butik
Detailmarkedet er i en rivende udvikling. Forbrugerne stiller stadig større krav til butikkerne, samtidig med, at de i stigende grad vælger at handle på Internettet. En udvikling der sætter de fysiske butikker under pres.....
Udvikling Store udfordringer for den fysiske butik

31-01-2020


ÅBENHED OG DIGITALISERING MODVIRKER DIGITAL KORRUPTION
Vi har nu tre gange inden for et år, set kommunen og specielt det borgmæsterbærende parti og Borgmesteren selv ligger under for for den samme gruppe som nu står bag tidligere massive mediepres....
Udvikling ÅBENHED OG DIGITALISERING MODVIRKER DIGITAL KORRUPTION

27-12-2019


HELSINGØR ER ET IT MØRKELAND DER I DEN GRAD SKAL OPGRADERES.
Helsingør satser på kultur og turisme, men har KUN EN internet portal og det er kommunens officielle, som ikke burde være en reklamesøjle,(jeg skal skynde mig at sige at det er fint så længe vi ikke har andre) men der bør være andre der er stærkere på det område. Turistkontoret er nedlagt og hedder ....
Udvikling HELSINGØR ER ET IT MØRKELAND DER I DEN GRAD SKAL OPGRADERES.

22-12-2019


Den blåfinnede tun tilbage i Øresund
Stimer af kæmpefisk har i stigende grad Skagen om styrbord. Den blåfinnede tun er efter årtiers fravær i stor stil vendt tilbage for at jage sildefisk og makreller i Øresund, til sportsfiskernes store glæde....
Udvikling Den blåfinnede tun tilbage i Øresund

07-12-2019


Er det menneskeskabte klimaforandringer eller er det bare hysteri
Er klimaforandringerne menneskeskabte eller er det bare en naturlig cyklus der har pågået i 4,5 Mia. år ?....
Udvikling Er det menneskeskabte klimaforandringer eller er det bare hysteri

26-10-2019


SORT - SORT - Alt for mange turister i København
Som forretningsdrivende i Helsingør, der oplever en TOTAL DØD by med under 10 mennesker og tomme gader der råber til hinanden i samme tidsrum, kan man kun forbande Københavnernes klagesang om for mange turister....
Udvikling SORT - SORT - Alt for mange turister i København

25-10-2019


Sct John´s Tropical Islands Resort
Den næste generation af flydende tropiske ferieresorts har formentlig deres egen SOL med....
Udvikling Sct John´s Tropical Islands Resort